Kado 50 jarig Jubileum


Is een vriend, vriendin of een famlielid binnenkort 50 getrouwd dan verdient dit gouden huwelijk zeker een origineel cadeau! Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met een groep vrienden en familie een receptenboek samenstellen om het gelukkig getrouwde koppel te verrassen op hun trouwjubileum. Een boek vol smaakmakende vragen en recepten voor een goed huwelijk. Met zo'n verrassing doe je alle andere jubileumkado’s teniet! Dus ga snel aan de slag en maak een origineel jubileumcadeau. 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een trouwerij. Om meer toe te spitsen op een 50 jarig jubileum, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

-Op de trouwdag had ik nooit gedacht dat jullie nu:
-Dit typeert jullie als stel:
-Hierin zijn jullie een voorbeeld voor mij:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl