Afscheid collega


Gaat je collega het bedrijf verlaten en ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeau? Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met al je collega’s van de afdeling een boekje samenstellen om jullie vertrekkende collega de lekkerste recepten én een mooie herinnering mee te geven. Een persoonlijk groepskado voor je collega die met pensioen gaat of een uitdagende baan bij een ander bedrijf gevonden heeft. Zo’n cadeau is een kroon op je werk!

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel afscheidskado. Een goed recept is het halve werk!


 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een werk. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils!

Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!

Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl