BLOG

Blijf op de hoogte van het wel en wee van de receptenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
EEN SMAKELIJK EN ORIGINEEL TROUWKADO

16-03-2016 - Geschreven door: Jessica
EEN SMAKELIJK EN ORIGINEEL TROUWKADO

Je voelt, ziet en ruikt het… de lente is in aantocht! En met de lente het trouwseizoen vol romantiek, gezelligheid en liefde. Wij zien ceremoniemeesters in actie komen want de dag komt toch ineens wel erg dichtbij! Zijn de trouwkaarten de deur uit? Wat zullen we doen met de versiering? En wat voor een kado geven we het bruidspaar namens alle gasten? Vaak is de kadowens van het bruidspaar een envelopje. Praktisch natuurlijk, maar daarnaast wil je ze iets blijvends en persoonlijks meegeven. Daarvoor weten ceremoniemeesters ons gelukkig wel te vinden.


In een handomdraai maken ze via onze website een receptenboek aan, waarna de lekkerste recepten van alle trouwgasten langzaamaan binnenstromen samen met antwoorden op smaakmakende vragen. Uiteindelijk wordt dit alles gebundeld tot een echt boek. Zo gaat het bruidspaar het huwelijk in met de lekkerste recepten en krijgen ze antwoord op vragen als ‘Hier gaat mijn hart sneller van kloppen’, ‘Hier hebben wij smakelijk om gelachen’ en ‘Zo zie ik jullie over 10 jaar’. Zo kunnen de ceremoniemeesters weer iets van hun to-do list afstrepen! En wees eerlijk… uiteindelijk gaat liefde toch door de maag!


Het team van Mijnreceptenboekje.nl zit dus ook dit trouwseizoen weer klaar om jouw receptenboek met plezier, aandacht en natuurlijk heel veel liefde te maken!Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl