BLOG

Blijf op de hoogte van het wel en wee van de receptenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
Receptenboek als origineel Kerstgeschenk

07-12-2016 - Geschreven door: Jessica
Receptenboek als origineel Kerstgeschenk

De Sint heeft ons land verlaten dus kunnen we ons volop richten op het volgende feest, Kerst. De tijd van gezelligheid, vrede, familie, vrienden maar stiekem vooral... de tijd van lekker eten! De mooiste gerechten worden op tafel gezet en kosten noch moeite worden gespaard.


Wij zien steeds meer bestellingen binnenkomen voor de feestdagen. En we kunnen jullie zeggen, dat is geen gebakken lucht! Een receptenboek als kerstgeschenk voor de familie met allemaal lekkere familierecepten vergezeld met kerstwensen van alle ooms, tantes, neefjes en nichtjes. Of in de vorm van een jaarboek namens een bedrijf waarin alle collega’s terugkijken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar samen met smakelijke kooktips om het nieuwe jaar goed te beginnen.


Dus ben je nog op zoek naar een origineel en smakelijk kado voor Kerstmis? Op Mijnreceptenboekje.nl maak je eenvoudig met zijn allen een receptenboek! Voor bestelling van een groot aantal identieke boeken kun je even contact met ons opnemen. Dan maken wij een speciale aanbieding!


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl