BLOG

Blijf op de hoogte van het wel en wee van de receptenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
Het kado voor op kamers

19-07-2017 - Geschreven door: Jessica
Het kado voor op kamers

Gaat je zoon of dochter met het nieuwe schooljaar op kamers? Dan wordt het hoogste tijd dat hij of zij op eigen benen leert staan! Niet alleen feesten, maar helaas ook het bed verschonen, de wc schoonmaken en koken hoort er allemaal bij. Met dat laatste kan je wellicht nog een handje helpen want je wilt vast niet dat de pizzakoerier iedere dag voor de deur staat. Via Mijnreceptenboekje.nl maak je heel gemakkelijk met familie en vrienden een kookboek vol lekkere recepten. Want hoe maak je nu eigenlijk die heerlijke lasagne? Hoe lang moeten de aardappels koken? En wat is het geheim van oma’s appeltaart?

Naast alle kooktips kan je ook nog een persoonlijk verhaal kwijt. Maar geef niet al je kookgeheimen prijs, want dan komt je kind zo nu en dan nog gezellig thuis eten!

Dus gaat je zoon of dochter als student op kamers, stage lopen in het buitenland of gewoon op zichzelf wonen? Bekijk hoe je een receptenboek voor ‘Uit huis’ maakt. Een persoonlijk kado dat wel eens goed van pas kan komen naast alle uitzet!Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl