Jubileum bedrijf


Viert het bedrijf waarvoor je werkt binnenkort haar jubileum en zoek je een leuke manier om de directeur te verrassen? Op Mijn Receptenboekje.nl kun met alle collega’s van het bedrijf een boekje samenstellen met lekkere recepten. Met zo’n smakelijk collegaboekje kun je wel voor de dag komen!

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel afscheidskado. Een goed recept is het halve werk!


 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een werk. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils!

Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!

Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl