Op kamers


Gaat je zoon of dochter op kamers wonen en wil je niet dat hij of zij vanaf nu elke dag een kant en klaar maaltijd uit de supermarkt eet? Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met vrienden en familie een boek vol recepten samenstellen voor het vertrekkende kind! Een persoonlijk kado voor een student wat wel eens goed van pas kan komen naast alle uitzet! Je kunt als ouder ook zelf het kookboek cadeau meegeven vol met moeders lekkerste recepten. Of misschien verklapt oma wel haar geheime familierecept.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus gaat je zoon of dochter als student op kamers wonen, stage lopen in het buitenland of gewoon op zichzelf wonen? Ga snel aan de slag met een receptenboek; een smakelijk kado! Zo houd je de pizzakoerier buiten de deur. 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een student die uit huis gaat. Om meer toe te spitsen op op kamers gaan, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Mijn tip om het studentenhuis schoon te houden:
- Met dit gerecht maak je vrienden met je kamergenoten:
- Mijn tip tegen een kater:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl