Kado Sarah 50 jaar


De 50e verjaardag is een hele mijlpaal dus dat verdient een bijzonder kado. Ken jij iemand die binnenkort Sarah wordt? Dan zit je met een receptenboekje altijd goed. Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met vrienden en familie een boek vol recepten samenstellen. Een persoonlijk groepskado dat zeker in de smaak zal vallen!

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Ookal valt het bereiken van de 50 misschien zwaar, met dit persoonlijke kado maak je de jarige zeker blij! Ga snel aan de slag met een receptenboek; een smakelijk kado! 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid algemeen. Om meer toe te spitsen op de 50e verjaardag, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Ik kan merken dat je 50 bent omdat:
- 50 is een leeftijd om trots op te zijn omdat:
- Mijn tip voor de komende jaren is:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl