Receptenboek voor trouwerij


Ben je op zoek naar een origineel huwelijkscadeau voor bijvoorbeeld een vriendin, broer of zus die binnenkort gaat trouwen? Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met alle vrienden en familie een boek vol recepten samenstellen om het bruidspaar te verrassen op hun trouwdag. Met zo’n verrassing doe je alle peper- en zoutstelletjes en andere trouwkado’s teniet op de bruiloft!

Omdat iedereen naast een recept ook een pagina met persoonlijke vragen over het bruidspaar invult, is een receptenboek een goed alternatief voor een gastenboek. Zo gaat het kersverse bruidspaar het huwelijk in met de lekkerste recepten en krijgen zij antwoord op vragen als: ‘Hier gaat mijn hart sneller van kloppen’, ‘Hier hebben wij smakelijk om gelachen’ en ‘Zo zie ik jullie over 10 jaar’. Dus ga snel aan de slag en maak een persoonlijk huwelijkskado; hét recept voor een goed huwelijk! 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een trouwerij. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils!

Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado! 


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl