Kado verjaardag 21 jaar


De 21e verjaardag is een hele mijlpaal dus dat verdient een bijzonder kado. Ken jij iemand die binnenkort 21 wordt? Dan zit je met een receptenboekje altijd goed. Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met vrienden en familie een boek vol recepten samenstellen. Een persoonlijk kado dat zeker in de smaak zal vallen! Je kunt als ouder ook zelf het kookboek cadeau geven vol met moeders lekkerste recepten. Of misschien verklapt oma wel haar geheime familierecept.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus ken je iemand die binnenkort jarig is? Zo’n handig receptenboekje doet iedere verjaardagskaart teniet en gaat een leven lang mee. Ga snel aan de slag met een receptenboek; een smakelijk kado! 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid algemeen. Om meer toe te spitsen op de 21e verjaardag, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Zo zie ik jou over 21 jaar:
- Dit kledingstuk kun je beter niet meer aantrekken:
- Hierom heb ik het hardst met jou gelachen:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl