Kado verjaardag 30 jaar


De 30e verjaardag is een hele mijlpaal dus dat verdient een bijzonder kado. Ken jij iemand die binnenkort 30 wordt? Dan zit je met een receptenboekje altijd goed. Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met vrienden en familie een boek vol recepten samenstellen. Een persoonlijk kado dat zeker in de smaak zal vallen!

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Ookal valt het bereiken van de 30 misschien zwaar, met dit persoonlijke kado maak je de jarige zeker blij! Ga snel aan de slag met een receptenboek; een smakelijk kado!



 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid algemeen. Om meer toe te spitsen op de 30e verjaardag, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Zo zie ik jou over 30 jaar:
- Dit verandert vanaf je 30e jaar:
- Dit kledingstuk kun je beter niet meer aantrekken:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!






Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl