Kado verjaardag 75 jaar


Een 75e verjaardag is een hele mijlpaal dus dat verdient een bijzonder kado. Bereikt jouw opa, oma, vader of moeder binnenkort de mooie leeftijd van 75 jaar? Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met de hele familie een boek vol recepten samenstellen. Een persoonlijk kado dat zeker in de smaak zal vallen!

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus is (o)pa of (o)ma binnenkort jarig? Met dit groepskado namens alle kinderen en kleinkinderen doe je alle verjaardagskaarten teniet! Ga snel aan de slag met een receptenboek; een smakelijk kado. 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen voor de gelegenheid 'Algemeen. Om meer toe te spitsen op de 75e verjaardag, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Hierin ben jij een groot voorbeeld voor mij:
- Dit ben jij in 3 woorden:
- Als we samen een dag op stap gaan, dan gaan we:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl