1 rode ui
1 rode paprika
1 blikje g Atlantische zalm in water (160 g)
2 el olie
1 avocado (eetrijp)
1 blikje mais
4 tortillawraps
50 g ijsbergsla
200 g zuivelspread bieslook light
Bereidingstijd: 15 min.
Aantal personen: 2
Snij de ui in halve ringen (ik hou het ook nooit droog!), de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, paprika en mais 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min. Snijd de avocado doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht en snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwarm de tortillawraps eventjes in de magnetron (kijk op de verpakking hoe lang).
Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de ijsbergsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal. Houd ze bij elkaar door middel van een prikkertje.
Extra tip voor de avocado:
Besprenkel de plakjes avocado met limoensap. Zo blijft het vruchtvlees mooi groen.