Persoonlijk afscheidskado emigratie


Gaat een vriend, vriendin, broer of zus emigreren naar het buitenland en ben je op zoek naar een persoonlijk afscheidscadeau? Maak met vrienden en familie een receptenboek om mee te geven op het grote avontuur. Geen moeilijke afscheidsbrief maar een boek vol lekkere recepten van thuis die je zeker gaat missen in het buitenland. Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Zo’n origineel afscheidskado past in iedere koffer en op deze manier is iedereen toch nog een beetje in de buurt.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado voor emigratie
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje afscheidskado emigratie
Speciaal voor de gelegenheid Emigratie is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

persoonlijk groepskado emigreren
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor de emigrant. Alle thuisblijvers vullen via de website hun pagina in waarna alle favoriete worden gebundeld tot een echt boek. Hét recept tegen heimwee!


receptenboekje buitenland emigratie persoonlijk kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl