Kado voor emigratie


Ben je opzoek naar een origineel afscheidscadeau voor een bijvoorbeeld een vriend, vriendin, broer of zus die gaat emigreren naar het buitenland? Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met een groep vrienden en familie een receptenboek samenstellen om de reiziger een mooie herinnering mee te geven. Een boek vol lekkere Hollandse recepten die je zeker gaat missen in het buitenland.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Zo’n smakelijk kado past in iedere koffer! Dus ga snel aan de slag en bezorg de reiziger een persoonlijk afscheidskado! Om thuis nooit meer te vergeten… 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een emigratie. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils!

Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!

Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl