Kado voor jubileum collega


Viert je collega binnenkort een jubileum omdat hij of zij al zoveel jaar bij de zaak werkt en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Maak met alle collega’s een receptenboek om je jubilerende collega de lekkerste recepten én een mooie herinnering te geven van de afgelopen jaren. Zo’n smakelijk collegaboekje is een kroon op je werk!

Tip: Je kunt een tweetalig receptenboek maken, zo kun je ook collega's en partners in het buitenland een pagina in laten vullen.collegaboek jubileum collega persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Werk is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor je jubilerende collega. Alle collega's vullen via de website hun pagina in waarna alle recepten worden gebundeld tot een echt boek. Een goed recept in het halve werk!


receptenboekje collega invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl