Groepskado voor een nieuw huis


Geeft een vriend of vriendin binnenkort een housewarming maar heb je geen idee welk kado er bij de inrichting past? Dan zit je met een receptenboekje altijd goed! Geef met de hele vriendengroep of familie handige huishoudtips, klustips of vertel over alle leuke dingen die er in zijn of haar nieuwe buurt te doen zijn. Zo’n handig boekje doet iedere verhuiskaart teniet en gaat een leven lang mee!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado verhuizing en housewarming
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje voor volwassenen
Speciaal voor de gelegenheid Algemeen is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

receptenboekje voor volwassenen origineel kado
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek persoonlijk kado
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Receptenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Schrijven er alleen familieleden in het boek? Zet dan bijvoorbeeld Mijn familieboekje op de kaft.


Bundel je vrienden en familie

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het receptenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de housewarming overhandigen jullie het receptenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!receptenboekje verjaardag bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl