Origineel kado namens alle collega's


Gaat je collega het bedrijf verlaten of met pensioen? Of hebben jullie juist iets te vieren zoals een werkjubileum van de directeur of manager? Dat verdiend een origineel kado namens het hele bedrijf. Maak met al je collega’s een receptenboek om je collega een mooie herinnering mee te geven. Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Zo’n cadeau is de kroon op je werk!

Tip: Je kunt een tweetalig receptenboek maken, zo kun je ook collega's en partners in het buitenland een pagina in laten vullen.collegaboek collega werk persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Werk is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor je collega. Alle collega's vullen via de website hun pagina in waarna alle recepten worden gebundeld tot een echt boek. Een goed recept in het halve werk!


receptenboekje collega invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl