Zo maak je eenvoudig een receptenboek


Maak met vrienden, familie of collega's een receptenboek vol met lekkere recepten, smaakmakende vragen en foto's. Iedereen vult via de website zijn pagina in waarna alles wordt gebundeld in een echt boek.  

Lees hieronder hoe je in 7 simpele stappen een receptenboek maakt.receptenboek online maken
 

In 7 simpele stappen maak je een receptenboek


Wat is de reden dat je een receptenboekje maakt? Je kunt kiezen uit 8 verschillende gelegenheden met bijpassende vragenlijsten. Zit jouw gelegenheid er niet bij? Kies dan Algemeen. Bekijk hier alle gelegenheden.

Een vragenlijst bestaat uit 7 smaakmakende vragen zoals ‘Hier hebben wij smakelijk om gelachen’. Hierna volgen de vragen over de ingrediënten en bereidingswijze van het recept. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.


Je hebt keuze uit 3 verschillende boekstijlen, ieder met een bijpassende kaft. Kies de stijl die het beste bij de ontvanger past.

Kijk hier voor een voorproefje en blader door de verschillende receptenboeken.
Nodig anderen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend, familielid of collega. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun eigen pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's in het receptenboekje; 1 persoonlijke pagina en 1 pagina met het recept. Het is ook mogelijk om meerdere recepten per persoon toe te voegen.

Om het boekje nóg persoonlijker te maken kun je deze openen met een zelfgeschreven inleiding. Ook kun je fotopagina's toevoegen waar je zelf foto's, teksten en stickers op kunt plaatsen.

In deze stap kun je bekijken hoe ver iedereen is met het invullen van zijn pagina en wat de kosten worden van het receptenboekje. Is iedereen klaar? Dan betaal je het totaalbedrag via iDeal en stuur je het boekje naar de drukker.

Onze ontwerpers gaan met jouw boek aan de slag en binnen 5 werkdagen ligt het brievenbuspakje bij jou op de deurmat. Op de speciale dag overhandigen jullie het receptenboekje; lekker voor je!De smaak te pakken? Start met een receptenboek.


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl