HOE WERKT HET?

Bundel al jullie lievelingsrecepten en verras iemand met een receptenboek, 100% verrassendend 100% lekker! Iedereen vult via de website zijn of haar persoonlijke pagina in met een lievelingsrecept, waarna er een echt boekje gedrukt wordt.

Gaat bijvoorbeeld een vriendin trouwen?
Geef met alle vrienden en familie een boek met recepten voor een goed huwelijk.
Misschien gaat je zoon het huis uit?
Houd de pizzakoerier buiten de deur en geef een receptenboek met moeders lekkerste recepten.
Gaat je zus emigreren?
Geef haar een receptenboek mee vol oerhollandse maaltijden die ze zeker niet mag vergeten.
Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken voor zo’n smakelijk kado!


 

IN 7 SIMPELE STAPPEN MAAK JE EEN RECEPTENBOEK

Wat is de reden dat je een receptenboekje maakt? Je kunt kiezen uit 6 verschillende gelegenheden. De vragenlijst zal op deze gelegenheid gericht zijn. Zit jouw gelegenheid er niet bij of maak je zomaar een receptenboek? Kies dan algemeen.
Een vragenlijst bestaat uit 7 smaakmakende vragen zoals ‘Hier hebben wij smakelijk om gelachen’. Hierna volgen de vragen over de ingrediënten en bereidingswijze van het recept. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.

Je hebt keuze uit 3 verschillende boekstijlen, ieder met een bijpassende kaft. Kies de stijl die het beste bij de ontvanger past.

Kijk hier voor een voorproefje en blader door de verschillende receptenboeken.Nodig anderen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend, familielid of collega. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun eigen pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's in het receptenboekje; 1 persoonlijke pagina en 1 pagina met het recept. Het is ook mogelijk om meerdere recepten per persoon te doen.
Om het boekje nóg persoonlijker te maken kun je deze openen met een zelfgeschreven inleiding en een foto.
In deze stap kun je bekijken hoe ver iedereen is met het invullen van zijn pagina en wat de kosten worden van het receptenboekje. Is iedereen klaar? Dan betaal je het totaalbedrag via iDeal en stuur je het boekje naar de drukker.
Binnen 7 werkdagen ligt het brievenbuspakje bij jou op de deurmat. Op de speciale dag overhandigen jullie het receptenboekje; 100% verrassend en 100% lekker!


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl