Uit huis


Gaat je zoon of dochter het huis uit en wil je hem of haar niet met een knorrende maag achter laten? Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met vrienden en familie een boek vol recepten samenstellen voor het vertrekkende kind! Een persoonlijk kado dat wel eens goed van pas kan komen naast alle uitzet! Je kunt als ouder ook zelf het kookboek cadeau geven vol met moeders lekkerste recepten. Of misschien verklapt oma wel haar geheime familierecept.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus gaat je zoon of dochter als student op kamers wonen, stage lopen in het buitenland of gewoon op zichzelf wonen? Ga snel aan de slag met een receptenboek; een smakelijk kado! Zo houd je de pizzakoerier buiten de deur. 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor iemand die uit huis gaat. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils!

Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!

Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl