Smakelijk uit huis kado


Gaat je zoon of dochter het ouderlijk huis verlaten en wil je hem of haar niet met een knorrende maag achter laten? Maak met familie en vrienden een boek vol recepten en kooktips voor het vertrekkende kind! Een persoonlijk kado dat wel eens goed van pas kan komen naast alle uitzet. Je kunt als ouder ook zelf het kookboek cadeau geven vol met moeders lekkerste recepten van thuis.

Naast recepten vult iedereen een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus gaat je zoon of dochter als student op kamers, samenwonen of gewoon op zichzelf wonen? Ga snel aan de slag met zo'n smakelijk housewarmingcadeau en houd de pizzakoerier buiten de deur!collegaboek collega werk persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Uit huis is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor het vertrek van je zoon of dochter. Alle vrienden en familie vullen via de website hun pagina in waarna alle favoriete recepten worden gebundeld tot een echt boek. Een smakelijk housewarmingcadeau!


receptenboekje collega invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl