Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
EEN SMAKELIJK AFSCHEID

23-07-2020 - Geschreven door: Suzanne
EEN SMAKELIJK AFSCHEID

Je brengt vaak meer tijd door met je collega’s dan met je eigen familie. Als er dan iemand het bedrijf verlaat voor een andere baan of omdat hij of zij met pensioen gaat is dit soms echt even slikken!

Op zo’n moment is het natuurlijk mooi als je namens alle collega’s een speciaal en persoonlijk kado kunt geven tijdens de afscheidsborrel. Een kado waaraan iedereen mee gewerkt heeft. Een kado waar je collega nog lang plezier van heeft en daarmee jullie niet snel vergeet. Dat kan natuurlijk met een receptenboek! Met de lievelingsrecepten van alle collega’s, smaakmakende vragen en antwoorden en persoonlijke foto’s zijn vele uren lees- en kookplezier gegarandeerd.

Op deze manier leer je je collega’s nóg beter kennen!

POPULAIRE BERICHTENVouw jouw kerstboom servet

22-12-2017 - Geschreven door: Jessica
Vouw jouw kerstboom servet

Maak de kersttafel extra feestelijk met deze eenvoudig te vouwen kerstboompjes! Alles wat je nodig hebt is een groene servet, lepel, touwtje, naamlabeltje en een ster om het af te maken.

Smakelijke feestdagen!


Feestelijke dagen!

20-12-2017 - Geschreven door: Jessica
Feestelijke dagen!

Het einde van het jaar is alweer in zicht! Dit brengt natuurlijk de gezellige feestdagen, maar ook de nodige kadostress met zich mee. Geen paniek! Wij zetten alles op alles om iedereen op tijd zijn receptenboek te laten ontvangen. Geen sneeuwbui houdt ons tegen en ook tussen de feestdagen gaat de productie van de boekjes gewoon door. We willen iedereen bedanken voor jullie bestellingen dit jaar met mooie, soms hilarische, reacties hierop. In 2018 hopen we weer veel mensen gelukkig te maken met een receptenboek!

Wij wensen iedereen feestelijke dagen en een nieuw jaar waarin jullie veel mooie momenten mogen vieren!


Het kado voor op kamers

19-07-2017 - Geschreven door: Jessica
Het kado voor op kamers

Gaat je zoon of dochter met het nieuwe schooljaar op kamers? Dan wordt het hoogste tijd dat hij of zij op eigen benen leert staan! Niet alleen feesten, maar helaas ook het bed verschonen, de wc schoonmaken en koken hoort er allemaal bij. Met dat laatste kan je wellicht nog een handje helpen want je wilt vast niet dat de pizzakoerier iedere dag voor de deur staat. Via Mijnreceptenboekje.nl maak je heel gemakkelijk met familie en vrienden een kookboek vol lekkere recepten. Want hoe maak je nu eigenlijk die heerlijke lasagne? Hoe lang moeten de aardappels koken? En wat is het geheim van oma’s appeltaart?

Naast alle kooktips kan je ook nog een persoonlijk verhaal kwijt. Maar geef niet al je kookgeheimen prijs, want dan komt je kind zo nu en dan nog gezellig thuis eten!

Dus gaat je zoon of dochter als student op kamers, stage lopen in het buitenland of gewoon op zichzelf wonen? Bekijk hoe je een receptenboek voor ‘Uit huis’ maakt. Een persoonlijk kado dat wel eens goed van pas kan komen naast alle uitzet!


Een smakelijke bestelling

05-07-2017 - Geschreven door: Jessica
Een smakelijke bestelling

Wie heeft er pizza besteld? O nee! Het zijn smakelijke receptenboeken! De bestelling is onderweg!

Een smakelijk kado op je werk

06-02-2017 - Geschreven door: Suzanne
Een smakelijk kado op je werk

Ben je op zoek naar een origineel kado voor een collega die het bedrijf verlaat, met pensioen gaat of zijn jubileum viert? Op Mijn receptenboekje.nl kun je met alle collega’s een boek samenstellen om je collega een mooie herinnering mee te geven. Zo’n kado is de kroon op je werk!

Je kunt nu een receptenboek winnen!
Volg ons op Facebook en vertel ons daar wat er in je broodtrommel zit.
Onder de inzendingen verloten wij 3x een boektegoed t.w.v. €50,- met een schort!

Receptenboek als origineel Kerstgeschenk

07-12-2016 - Geschreven door: Jessica
Receptenboek als origineel Kerstgeschenk

De Sint heeft ons land verlaten dus kunnen we ons volop richten op het volgende feest, Kerst. De tijd van gezelligheid, vrede, familie, vrienden maar stiekem vooral... de tijd van lekker eten! De mooiste gerechten worden op tafel gezet en kosten noch moeite worden gespaard.


Wij zien steeds meer bestellingen binnenkomen voor de feestdagen. En we kunnen jullie zeggen, dat is geen gebakken lucht! Een receptenboek als kerstgeschenk voor de familie met allemaal lekkere familierecepten vergezeld met kerstwensen van alle ooms, tantes, neefjes en nichtjes. Of in de vorm van een jaarboek namens een bedrijf waarin alle collega’s terugkijken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar samen met smakelijke kooktips om het nieuwe jaar goed te beginnen.


Dus ben je nog op zoek naar een origineel en smakelijk kado voor Kerstmis? Op Mijnreceptenboekje.nl maak je eenvoudig met zijn allen een receptenboek! Voor bestelling van een groot aantal identieke boeken kun je even contact met ons opnemen. Dan maken wij een speciale aanbieding!

LEKKER KADO VOOR EEN BABYSHOWER

08-09-2016 - Geschreven door: Suzanne
LEKKER KADO VOOR EEN BABYSHOWER

Een receptenboek is natuurlijk een smakelijk kado! Bijvoorbeeld om te geven aan vrienden die gaan trouwen, je broer die gaat emigreren of je collega die het bedrijf verlaat. Maar een nieuwe gelegenheid die wij steeds vaker voorbij zien komen is een babyshower! Ook in Nederland doen wij enthousiast mee aan deze gezellige Amerikaanse traditie.

Natuurlijk mogen klassiekers zoals een luiertaart en leuke spelletjes tijdens een babyshower niet ontbreken. Toch merken wij dat ook een receptenboek een goede aanvulling is van de babyuitzet. En dan niet met heerlijke recepten voor de aanstaande ouders maar vol met tips om de kleine straks te verwennen met lekkere en gezonde babyhapjes.

Uiteraard is het boek uit te breiden met extra vragen gericht op de baby. Denk hierbij aan “dit ga ik een keer met de kleine eten”, “dit vond ik vroeger zelf erg lekker” en “dit moet je altijd in huis hebben”. Uiteindelijk wordt het een mooi gebundeld boek vol recepten, lieve berichtjes, foto’s en tips.

Met zo’n kado vallen de eerste hapjes zeker in de smaak!

Tip: naast babyshowerkado ook erg leuk als kraamkado!

EEN SMAKELIJK EN ORIGINEEL TROUWKADO

16-03-2016 - Geschreven door: Jessica
EEN SMAKELIJK EN ORIGINEEL TROUWKADO

Je voelt, ziet en ruikt het… de lente is in aantocht! En met de lente het trouwseizoen vol romantiek, gezelligheid en liefde. Wij zien ceremoniemeesters in actie komen want de dag komt toch ineens wel erg dichtbij! Zijn de trouwkaarten de deur uit? Wat zullen we doen met de versiering? En wat voor een kado geven we het bruidspaar namens alle gasten? Vaak is de kadowens van het bruidspaar een envelopje. Praktisch natuurlijk, maar daarnaast wil je ze iets blijvends en persoonlijks meegeven. Daarvoor weten ceremoniemeesters ons gelukkig wel te vinden.


In een handomdraai maken ze via onze website een receptenboek aan, waarna de lekkerste recepten van alle trouwgasten langzaamaan binnenstromen samen met antwoorden op smaakmakende vragen. Uiteindelijk wordt dit alles gebundeld tot een echt boek. Zo gaat het bruidspaar het huwelijk in met de lekkerste recepten en krijgen ze antwoord op vragen als ‘Hier gaat mijn hart sneller van kloppen’, ‘Hier hebben wij smakelijk om gelachen’ en ‘Zo zie ik jullie over 10 jaar’. Zo kunnen de ceremoniemeesters weer iets van hun to-do list afstrepen! En wees eerlijk… uiteindelijk gaat liefde toch door de maag!


Het team van Mijnreceptenboekje.nl zit dus ook dit trouwseizoen weer klaar om jouw receptenboek met plezier, aandacht en natuurlijk heel veel liefde te maken!


SMAAK BRENGT JE THUIS

12-01-2016 - Geschreven door: Suzanne
SMAAK BRENGT JE THUIS

Zo aan het begin van een nieuw jaar denkt iedereen graag na over nieuwe plannen en uitdagingen. De een wil graag trouwen, de ander een nieuwe baan zoeken of misschien ken je wel iemand die voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld voor een mooie reis, stage of zelfs emigratie! Allemaal erg spannend en een groot avontuur. Maar ondanks alle indrukken komt er vroeg of laat een moment dat deze vriend, vriendin, zus of zwager Nederland en vooral alle vrienden en familie mist. Dan is het als thuisblijvers natuurlijk fantastisch als je iets moois kunt meegeven bij vertrek. Een kado dat in iedere koffer of backpack past en er elk moment even bij gepakt kan worden. Een mooi boek vol foto’s en lieve berichtjes maar bovenal met jullie lievelings recepten. Er is namelijk geen betere manier om je weer even thuis te voelen dan de smaken van thuis te proeven. Denk bijvoorbeeld aan die heerlijke kippensoep van oma, de lasagne van je beste vriendin of de appeltaart van je moeder. Smaken die, als je je ogen even dicht doet, je doen geloven dat je in Nederland bent.En na het bereiden en eten van deze gerechten kan de avonturier vol goede moed het grote buitenlandse avontuur weer aan en is hij, zonder dat iemand het wist, toch even thuis geweest...


WIJ ZIJN VERHUISD

10-11-2015 - Geschreven door: Jessica
WIJ ZIJN VERHUISD

Het receptenboekenkantoor is verhuisd! Met veel plezier verblijden we steeds meer mensen met een receptenboek. Maar met deze steeds groter wordende productie én voorraad, kwamen we ons oude kantoor bijna niet meer binnen. Daarom hebben we ons hele hebben en houwen gepakt en een mooie plek gegeven in een nieuw kantoor. Van vriendenboekentasjes tot aan de ansichtkaarten, alles is met ons mee verhuisd.

We zijn er helemaal klaar voor. Vanaf deze maand draaien wij op volle toeren vanaf onze nieuwe werkplek met uitzicht op de skyline van Den Haag, een koffiefiets waar we heerlijke cappuccino’s kunnen halen en veel inspirerende bedrijven om ons heen. Een ideale plek voor de vriendenboeken! Maar we vergeten natuurlijk ook niet ons oude, gezellige kantoor. Daarom hebben we een muur vol met goede herinneringen behangen.

EEN GEHEIM RECEPT

22-06-2015 - Geschreven door: Suzanne
EEN GEHEIM RECEPT

Een snufje kennis, een eetlepel doorzettingsvermogen, een flinke scheut creativiteit en strooi daar flink wat liefde overheen. Dit is hét recept dat wij hebben gebruikt bij het maken van Mijn Receptenboekje.nl. Een website waar je een 100% verrassend en 100% lekker kado maakt voor iemand die wel wat kookinspratie kan gebruiken. En kunnen we dat niet allemaal op z’n tijd?

Met Mijn Receptenboekje.nl geven we jou, je vrienden, familie of collega’s de kans om zijn of haar favoriete recept op tafel te leggen. Deze worden dan gebundeld tot een mooi boekje vol heerlijkheden en verrassende combinaties.

Om het geheel nog smeuiger te maken worden er ook nog een paar smaakmakende vragen gesteld zoals: waar hebben jullie samen hard om gelachen? Of, welke ingredienten moet je altijd in huis hebben? Ons loopt het water al in de mond, snel aan de slag!


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl