Maak met je kookclub een eigen receptenboek


Kom je regelmatig met een kookclub bijeen en hebben jullie iets te vieren of gaat er iemand de kookclub verlaten? Verras hem of haar met een receptenboek vol met jullie favoriete recepten, foto's en een peroonlijke boodschap. Zo bundel je al jullie culinaire hoogstandjes tot een mooi kookboek. Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Een origineel groepskado om elkaar én alle lekkere recepten niet te vergeten. Ga snel aan de slag met een receptenboek en laat je kookkunsten zien!collegaboek collega werk persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor een Kookclub is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek namens jullie kookclub. Iedere thuiskok vult via de website zijn of haar pagina in waarna alle culinaire hoogstandjes worden gebundeld tot een echt boek.


receptenboekje collega invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl