Kookclub


Kom je regelmatig met een kookclub bijeen en hebben jullie iets te vieren of gaat er iemand de club verlaten? Op Mijn Receptenboekje.nl kun je gezamenlijk een boek vol recepten samenstellen welke vervolgens echt gedrukt wordt! Zo bundel je al jullie culinaire hoogstandjes tot een mooi kookboek.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Een origineel groepskado om elkaar én alle lekkere recepten niet te vergeten. Ga snel aan de slag met een receptenboek en laat je kookkunsten zien! 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een kookclub. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's, een met smaakmakende vragen en een met het recept. Op beide pagina’s kan ook een foto worden geupload.

Om het boekje nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en een foto toevoegen. In jouw eigen accountpagina kun je zien hoever iedereen is met het invullen van zijn pagina. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het receptenboekje; een smakelijk kado! 

Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl