Over ons


Mijn Receptenboekje verzamelt al jullie lievelingsrecepten, foto’s en smaakmakende vragen en zet dit om tot een speciaal ontworpen receptenboek.

Wij zijn Suzanne en Jessica van der Lee en hebben in 2015 Mijn receptenboekje in het leven geroepen. Met veel tijd en aandacht hebben we dit concept ontwikkeld, waarin eenvoud centraal staat. We willen de klant zoveel mogelijk werk uit handen nemen en toch tot een overtreffend eindresultaat komen. Hierbij houden we het hele proces in eigen hand; van het ontwerpen van de boekjes tot aan het drukken en het inbinden ervan. Zo weten we zeker dat we een goed product afleveren en kunnen we aan speciale wensen van de klant voldoen. Het inpakken en verzendklaar maken van een boek blijft leuk. Weer een receptenboek op weg naar een gelukkige eigenaar die gaat trouwen, op wereldreis gaat, een jubileum viert of iets anders moois te vieren heeft.receptenboekje maken over ons


Het ontstaan van het idee


Het begon allemaal met onze andere website mijn vriendenboekje Hier hebben we het ouderwetse vriendenboekje in een nieuw jasje gestoken. Compleet met de leuke eigenaardigheden van vroeger en de gemakken van nu. Vol vragen die mooie verhalen naar boven halen gebundeld samen met al lang vergeten foto’s.

Tijdens het opmaken van de vriendenboeken zagen we regelmatig dat werd gevraagd naar een favoriet recept. Vanaf dat moment speelde het idee om een nieuwe variant van de vriendenboeken te maken waarin de lekkerste recepten centraal staan. Hét cadeau voor een kookliefhebber of juist iemand die het koken nog onder de knie moet krijgen!
De smaak te pakken? Start met een receptenboek.


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl