ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Wij zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lees hieronder wat hun mening is over de receptenboeken en onze service!

Jouw reactie ook hier? Geef het dan door via de contact pagina.


KLANTBEOORDELINGEN


23-12-2016 - Julian
De kwaliteit van het receptenboekje was boven verwachting. Mooi papier en bovenal een stevig boekje. Ook het het uitnodigen van mensen was zeer eenvoudig. Dit heeft het voor ons heel makkelijk gemaakt om een leuk receptenboekje als cadeau te geven. De lay-out is zelf nooit zo mooi te krijgen wanneer je het zelf zou maken. Zeker een aanrader!
16-10-2016 - Cynthia
Afgelopen vrijdag is het receptenboekje aan het bruidspaar overhandigd en ze waren er heel erg blij mee. De website was erg gebruiksvriendelijk, de service was snel en het boekje zag er heel mooi uit! Heel erg bedankt!
17-08-2016 - Reen
De ontvangers waren aangenaam verrast door het receptenboekje en het vriendenboek. De website om boekjes aan te maken is gebruiksvriendelijk, en bij vragen staat het team online direct bij om te helpen. Uitstekende service, en het resultaat is prima. Ik ben zeer te spreken over jullie organisatie.
13-06-2016 - Ellie


Oma is 95 jaar geworden en is helemaal blij met het boekje. Familie van over de hele wereld hebben meegewerkt (lees Suriname, Australiƫ, CuraƧao en Nederland). En wij zijn blij met jullie super service! Een leuk, origineel cadeau en mooi aandenken.
08-02-2016 - Petri
Super bedankt voor het receptenboekje! Het is prachtig! Het is een heel mooi & origineel cadeau om te geven. Goede service en een duidelijke website. Een aanrader!
16-07-2015 - Anja
Ik heb mijn bestelling binnen en het is echt top! Het ziet er heel mooi uit. Het is niet goedkoop maar het is het absoluut waard! Complimenten!

1 / 1 -
Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl   |   Mijn Trouwboekje.nl