VEEL GESTELDE VRAGEN

Hier vind je veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij?
Stel jouw vraag dan via de chat of mail ons en we beantwoorden
jouw vraag zo snel mogelijk.

 
Zit ik ergens aan vast zodra ik mij registreer?
Nee hoor, je zit nergens aan vast. Pas als je de bestelling plaatst en geld overmaakt via iDeal is er opdracht tot productie gegeven en kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.
Hoe lang kan ik werken aan mijn receptenboekje?
Zo lang je wilt! Je kunt zelf een deadline aangeven zodra je personen uitnodigt, zodat zij weten tot wanneer zij hun pagina kunnen voltooien. Maar ook als de deadline is verstreken kun je nog gewoon verder werken aan het boek. Houd wel rekening met 7 werkdagen levertijd.

Heb ik zelf iets te zeggen over hoe het receptenboekje eruit komt te zien?
Ja, je hebt de keuze uit 3 verschillende boekstijlen. Zo is er voor ieder wat wils!
Uit welke vragen bestaat de vragenlijst?
Je kunt kiezen uit verschillende gelegenheden. Een vragenlijst bestaat uit 7 persoonlijke vragen zoals ‘Hier hebben wij smakelijk om gelachen’. Hierna volgen de vragen over de ingrediënten en bereidingswijze van het recept. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.
Hoeveel foto's kan ik uploaden?
Ieder kan 2 foto's uploaden voor op zijn/haar pagina. Als organisator van het boekje kun je bij de inleiding naast de tekst ook nog een foto uploaden.
Hoeveel pagina's heeft het receptenboekje?
Dit hangt af van het aantal personen die je uitnodigt. Ieder krijgt 2 pagina's; 1 met persoonlijke vragen en 1 met het recept. Het receptenboekje opent standaard een inleiding op de eerste pagina.
Kan ik ook een receptenboekje voor mijzelf maken?
Natuurlijk! Hartstikke leuk juist! Je kunt als je een boekje start aangeven dat je deze voor jezelf of alleen voor iemand anders maakt. Vervolgens kun je gewoon de stappen doorlopen.
Wat is het maximum aantal recepten per receptenboekje?
Je kunt een onbeperkt aantal recepten toevoegen, maar uiteindelijk passen er maximaal 130 recepten in het boekje. Mocht je meer recepten hebben dan kan het natuurlijk wel verspreid worden over meerdere boekjes.
Kan ik zien wat de andere uitgenodigden hebben ingevuld en welke foto's zij hebben geupload?
Ja, als organisator van het receptenboekje heb je het voorrecht om alvast te mogen spieken in de pagina's van de anderen. In de laatste stap van je account kun je op het oogje achter de persoon klikken om zijn/haar pagina te bekijken. Hiermee kun je bijvoorbeeld voorkomen dat er dubbele foto's in het boekje terecht komen.

Hoe wordt de prijs van het boek berekend?
De prijs hangt af van het aantal recepten in het boek. Hoe meer recepten, hoe lager de prijs per recept. Kijk hier voor de prijzen.
Hoe gaat de betaling in zijn werk?
Het te betalen bedrag wordt in zijn geheel afgerekend via iDeal voordat het boek naar de drukker wordt gestuurd. Wanneer je het boekje betaalt met een buitenlandse rekening, kun je het bedrag overmaken met internet bankieren.
Wat kost zo'n katoenen boodschappentasje?
Bij iedere bestelling ontvang je het boodschappentasje gratis. Mocht je er een los willen kopen, dan kun je contact met ons opnemen via de mail. De kosten van een los tasje zijn €5,-.

Hoe snel kan ik het receptenboekje thuis verwachten?
Nadat je het receptenboekje hebt afgerond en betaald word het boekje in productie genomen. Binnen 7 werkdagen zal het pakketje met de gewone post worden bezorgd op het door jou opgegeven adres.

Door drukte of verzending naar het buitenland, kan het incidenteel voorkomen dat de levertijd afwijkt.


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl