Veel gestelde vragen


Hier vind je veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze dan via de chat of mail ons en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.vriendenboek volwassenen kado maken


Website
Nee hoor, je zit nergens aan vast. Pas als je de bestelling plaatst en geld overmaakt via iDeal is er opdracht tot productie gegeven en kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.
Zo lang je wilt! Je kunt zelf een deadline aangeven zodra je de uitnodigingen verstuurd, zodat iedereen weet tot wanneer ze hun pagina kunnen voltooien. Maar ook als de deadline is verstreken kun je nog gewoon verder werken aan het boek. Houd wel rekening met 5 werkdagen levertijd.
Niks aan de hand! Met de deadline zit je nergens aan vast. Het is bedoeld als richtlijn zodat iedereen weet hoe lang ze de tijd hebben om hun pagina in te vullen. Maar iedereen kan net zo lang aan zijn of haar pagina werken totdat jij als organisator het boek afrondt.
Ja dat kan. Als iemand zelf geen e-mailadres heeft, dan kun je hem of haar uitnodigen op het e-mailadres van iemand anders. Je kunt een e-mailadres zo vaak gebruiken als je zelf wilt.
Je kunt personen en recepten blijven toevoegen of verwijderen totdat je het boek afrondt. Je betaalt uiteindelijk voor het aantal recepten die in het boek staan.

Prijs
De prijs hangt af van het aantal recepten die je toevoegd. Hoe meer recepten, hoe lager de prijs per recept is. Meer informatie over de prijzen
Op elk extra identiek besteld receptenboek ontvang je 35% korting. Voor bestelling van een groot aantal extra receptenboeken kun je met ons contact opnemen voor een kostenplaatje.
Het te betalen bedrag wordt in zijn geheel afgerekend via iDeal of Bancontact voordat het boek naar de drukker wordt gestuurd. Je kunt daarna de kosten onderling verrekenen. Wanneer je het boekje betaalt met een buitenlandse rekening of om een andere reden niet via iDeal wilt/kunt betalen, dan kun je het bedrag overmaken via internetbankieren.
Een tasje kost €4,95. We hebben ook hele leuke schorten en overwanten!
Inhoud van het boek
Ja, je hebt de keuze uit 3 verschillende boekstijlen. Zo is er voor ieder wat wils! Vervolgens wordt het boek opgemaakt in de door jou gekozen boekstijl door een van onze ontwerpers.
Je kunt kiezen uit verschillende gelegenheden met een bijbehorende vragenlijst. De vragenlijst bestaat uit 7 vragen die op deze gelegenheid gericht zijn. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.
Ja dat is mogelijk! Je kunt zelf een taal selecteren of de vragenlijst zelf aanpassen als jouw taal niet er niet bij staat.
Ieder kan 2 foto's uploaden op zijn of haar pagina. Er kunnen ook onbeperkt fotopagina's toegevoegd worden om het boekje extra persoonlijk te maken.
Natuurlijk! Hartstikke leuk juist! Het werkt verder precies hetzelfde.
Je kunt een onbeperkt aantal recepten toevoegen, maar uiteindelijk passen er maximaal 130 in een boekje. Mocht je meer recepten hebben dan kan het natuurlijk wel verspreid worden over meerdere boekjes.
Ja, als de organisator van het receptenboekje heb je het voorrecht om alvast te mogen spieken in de pagina's van de anderen. Ook kun je eventueel een aanpassing maken en een foto voor iemand anders uploaden. Hiermee kun je bijvoorbeeld voorkomen dat er dubbele foto's in het boekje terecht komen.

Verzending
Nadat je het receptenboekje hebben afgerond en betaald word het boekje in productie genomen. Binnen 5 werkdagen zal het pakketje worden bezorgd op het door jou opgegeven adres. Voor een spoedbestelling kun je contact met ons opnemen.De smaak te pakken? Start met een receptenboek.


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl