Origineel huwelijkskado voor een bruiloft


Gaat een vriendin, broer of zus binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een origineel huwelijkskado? Maak met alle bruiloftsgasten een receptenboekje om het kersverse bruidspaar te verrassen op hun trouwdag. Een boek vol lieve berichten, foto’s en de lekkerste recepten. Met zo’n huwelijkskado doe je alle peper en zout stelletjes en andere trouwkado’s teniet op de bruiloft! Het meest smakelijke gastenboek voor een huwelijk.trouwerij bruidspaar bruiloft persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.trouwen trouwerij boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Trouwen is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking trouwen receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappen tasje is een receptenboek een waar kado.

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor een bruiloft. Alle gasten vullen via de website hun pagina in waarna alle lievelingsrecepten worden gebundeld tot een echt boek. Hét recept voor een goed huwelijk!


receptenboekje bruidspaar invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl