Kado voor verbouwing


Ken jij iemand die binnenkort gaat verbouwen maar heb je geen idee welk kado er bij de inrichting zal passen? Dan zit je met een receptenboekje altijd goed. Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met vrienden en familie een boek vol recepten samenstellen! Een persoonlijk kado dat zeker goed van pas zal komen! Je kunt als ouder ook zelf het kookboek cadeau meegeven vol met moeders lekkerste recepten. Of misschien verklapt oma wel haar geheime familierecept.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus ken je iemand die binnenkort gaat verbouwen? Zo’n handig receptenboekje doet iedere verhuiskaart teniet en gaat een leven lang mee. Ga snel aan de slag met een receptenboek; een smakelijk kado! Zo houd je de pizzakoerier buiten de deur. 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor iemand die uit huis gaat. Om meer toe te spitsen op verbouwen, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Dit gereedschap wordt jullie beste vriend:
- Met deze klus wil ik graag komen helpen:
- De beste manier om het klusweekend te beginnen:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl