Origineel afscheidskado juf of meester


Ben je aan het einde van het schooljaar op zoek naar een origineel afscheidskado om de juf of meester namens de hele klas te bedanken? Maak met alle klasgenoten een receptenboek vol met favoriete recepten, foto's en herinneringen. Je kunt natuurlijk ook de meester verrassen met een receptenboek wanneer hij met pensioen gaat of voor het zwangerschapsverlof van de juf. Dus ga snel aan de slag en een geslaagd kado is gegarandeerd!

Ook leuk: Je kunt ook namens alle leraren van de school een boekje maken als afscheidskado voor jullie vertrekkende collega.Receptenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje voor volwassenen
Om het boek extra persoonlijk te maken vult iedereen een smaakmakende vragenlijst in. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

receptenboekje voor volwassenen origineel kado
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor de juf of meester. Alle kinderen of collegaleraren vullen via de website hun pagina in waarna alle recepten worden gebundeld tot een echt boek. Een smakelijk kado!


receptenboekje verjaardag bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl