Kado voor samenwonen


Gaat je vriendin, zoon, broer of zus samenwonen met zijn of haar geliefde en kan het gelukkige koppel wel wat kookinspiratie gebruiken? Op Mijn Receptenboekje.nl kun je met vrienden en familie een boek vol recepten samenstellen! Een persoonlijk kado dat naast alle uitzet wel eens goed van pas kan komen! Je kunt als ouder ook zelf het kookboek cadeau geven vol met moeders lekkerste recepten. Of misschien verklapt oma wel haar geheime familierecept.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Dus ken je iemand die gaat samenwonen? Ga snel aan de slag met een receptenboek; een smakelijk kado! Zo houd je de pizzakoerier buiten de deur. 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een student die uit huis gaat. Om meer toe te spitsen op op kamers gaan, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Zo kun je de huishoudelijke taken het beste verdelen:
- Mijn tip voor een gelukkige tijd samen:
- Dit verwacht ik zeker in jullie huis:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl