Smakelijk uit huis kado


Gaat je dochter, broer of een vriendin samenwonen en kan het gelukkige koppel wel wat kookinspiratie gebruiken? Maak met familie en vrienden een receptenboek vol recepten en kook- en samenwoontips! Met zo'n origineel housewarming kado kookt het samenwonende koppel straks de sterren van de hemel! Naast recepten vult iedereen een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken.

Ook leuk: Je kunt als ouders van het stel ook zelf het kookboek cadeau geven vol met moeders lekkerste recepten en vaders ongekende kooktips.collegaboek collega werk persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Uit huis is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor het samenwonende koppel. Iedereen vult via de website zijn pagina in waarna alle favoriete recepten worden gebundeld tot een echt boek. Een smakelijk housewarming cadeau!


receptenboekje collega invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl