Origineel kado voor buitenlandse stage


Gaat je zoon, dochter, vriend of vriendin voor een paar maanden stage lopen in het buitenland en ben je op zoek naar een persoonlijk afscheidscadeau? Maak met vrienden en familie een receptenboek om aan de reislustige student mee te geven. Want daar zal hij of zij toch echt zelf moeten gaan koken! Een boek vol favoriete recepten, foto's en lieve berichten. Zo’n kado past makkelijk in de koffer en op deze manier is iedereen toch nog een beetje in de buurt tijdens de buitenlandse stage. Hét recept tegen heimwee!

Tip: Zal er van koken weinig terecht komen tijdens de buitenlandse stage? Geef de avonturier tijdens het afscheid op Schiphol een vriendenboekje als uitzwaai cadeau. Met zo'n anti-heimweeboekje is iedereen toch dichtbij.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado stage buitenland
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje afscheidskado stage buitenland
Speciaal voor de gelegenheid Reis is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

persoonlijk groepskado stagaire buitenland
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor de avontuurlijke student. Alle thuisblijvers vullen via de website hun pagina in waarna alle favoriete recepten worden gebundeld tot een echt boek. Hét recept tegen heimwee!


receptenboekje stage bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl