Smakelijk kado voor sweet sixteen


Een 16e verjaardag is een hele mijlpaal dus dat verdient een bijzonder sweet sixteen kado. Maak met alle vrienden, vriendinnen en familie een boek vol recepten met bijvoorbeeld de heerlijkste cupcakes, koekjes en taarten! Naast recepten vult iedereen een pagina in met smaakmakende vragen en foto's. Een persoonlijk groepskado dat zeker in de smaak zal vallen! Je kunt als ouder ook zelf het kookboek cadeau geven vol met moeders lekkerste recepten. Of misschien verklapt oma wel haar geheime familierecept.

Is de jarige geen held in de keuken? Laat de recepten achterwege en maak een vriendenboekje voor een sweet sixteen.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.verjaardag receptenboekje
               maken vragen
Speciaal voor een Verjaardag is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor de zestien jarige. Iedereen vult via de website zijn pagina in waarna alle favoriete recepten worden gebundeld tot een echt boek. De kers op de taart!


receptenboekje verjaardag bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl