Origineel kado voor een vrijgezellendag


Organiseer je een vrijgezellenfeest en ben je op zoek naar een origineel kado namens alle vrienden of vriendinnen van de vrijgezel? Maak met de hele groep een receptenboek om de toekomstige bruid of bruidegom te verrassen op de vrijgezellendag. Een boek vol verhalen, foto’s, grappige anekdotes én de lekkerste recepten. Met zo’n smakelijke verrassing maak je de striptease act overbodig!vrijgezellendag bruidspaar bruiloft persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.trouwen bachelor bachelorette boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Trouwen is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking trouwen receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor een vrijgezellenfeest. Alle vrienden of vriendinnen van de vrijgezel vullen via de website hun pagina in waarna alle lievelingsrecepten worden gebundeld tot een echt boek. Hét recept voor een goed huwelijk!


receptenboekje vrijgezellenfeest invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl