Receptenboek voor vrijgezellenfeest


Vier je met een groep vrienden of vriendinnen een vrijgezellenfeest en ben je op zoek naar een toepasselijk kado? Op Mijn receptenboekje.nl kun je met z’n allen een boekje samenstellen om de vrijgezel te verrassen op de vrijgezellendag. Met zo’n smakelijke verrassing maak je alle stripteases overbodig! Natuurlijk kun je ook achteraf, op de bruiloft, het boekje kado doen. Zo kan de aanstaande bruid of bruidegom nog vaak terug denken aan het onvergetelijke vrijgezellenfeest.

Omdat iedereen naast een recept ook een pagina met persoonlijke vragen over het bruidspaar invult, is een receptenboek een goed alternatief voor een gastenboek. Zo gaat het bruidspaar het huwelijk in met de lekkerste recepten en krijgen zij antwoord op vragen als: ‘Hier gaat mijn hart sneller van kloppen’, ‘Hier hebben wij smakelijk om gelachen’ en ‘Zo zie ik jullie over 10 jaar’. Dus ga snel aan de slag en maak een persoonlijk huwelijkskado; hét recept voor een goed huwelijk! 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een trouwerij. Om meer toe te spitsen op een vrijgezellenfeest, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:

-Dit vrijgezellenfeest zal ik nooit vergeten omdat:
-Dit wil ik absoluut niet op mijn vrijgezellenfeest:
-Op dit nummer gaan de voetjes van de vloer:

Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado!
Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl