Smakelijk kado voor een babyshower


Is een vriendin zwanger en ben je op zoek naar een origineel babyshower cadeau? Maak met een groep vriendinnen een receptenboekje om de aanstaande moeder te verrassen op haar babyshower. Bereid haar alvast voor met gezonde babyhapjes, makkelijke gerechten als je even geen tijd hebt om te koken of een heerlijk recept met ingredienten die ze na de zwangerschap eindelijk weer mag eten! Naast recepten is er ruimte voor smaakmakende vragen. Speculeer samen bijvoorbeeld over de uiterlijke kenmerken, de geboortedatum en de naam van de baby. Een smakelijk kado!

Ook leuk: Zijn de 9 maanden al om en is de baby al geboren? Dan is een receptenboekje ook een perfect kraamkado voor op een kraamfeest.Receptenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje voor volwassenen
Om het boek extra persoonlijk te maken vult iedereen een smaakmakende vragenlijst in. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

receptenboekje voor volwassenen origineel kado
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor een babyshower. Alle vriendinnen vullen via de website hun pagina in waarna alle recepten worden gebundeld tot een echt boek. Lekker voor je!


receptenboekje verjaardag bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl