Kadotip voor de ceremoniemeester:
Maak een receptenboek


Heb je als ceremoniemeester de zware, maar eervolle taak gekregen om voor vrienden of familie de bruiloft te organiseren? Dan kun je waarschijnlijk wel wat inspiratie gebruiken! Om te beginnen met het perfecte trouwkado.

Verras het bruidspaar op de vrijgezellendag of de huwelijksdag, met een receptenboekje! Vergeet het traditionele gastenboek en bundel alle lievelingsrecepten van vrienden en familie tot een receptenboek. Ga snel aan de slag en maak een origineel huwelijkscadeau; hét recept voor een goed huwelijk!

Succes ceremoniemeester!trouwerij bruidspaar bruiloft persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.trouwen trouwerij boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Trouwen is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado ceremoniemeester trouwen receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor een bruiloft. Alle gasten vullen via de website hun pagina in waarna alle lievelingsrecepten worden gebundeld tot een echt boek. Hét recept voor een goed huwelijk!


receptenboekje bruidspaar invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl