Tip voor de ceremoniemeester


Heb je als ceremoniemeester de zware, maar eervolle taak gekregen om voor vrienden of familie de bruiloft te organiseren? Dan kun je waarschijnlijk wel wat inspiratie gebruiken! Om te beginnen met het perfecte trouwkado.

Verras het bruidspaar op de vrijgezellendag of de huwelijksdag, met een receptenboekje! Vergeet het traditionele gastenboek en bundel alle lievelingsrecepten van vrienden en familie tot een receptenboek. Iedereen vult via de website zijn of haar persoonlijke pagina in met smaakmakende vragen en een lekker recept, waarna er een echt boekje gedrukt wordt. Zo gaat het kersverse bruidspaar het huwelijk in met de lekkerste recepten en krijgen zij antwoord op vragen als: ‘Hier gaat mijn hart sneller van kloppen’, ‘Hier hebben wij smakelijk om gelachen’ en ‘Zo zie ik jullie over 10 jaar’. Met zo’n verrassing doe je alle peper- en zoutstelletjes en andere trouwkado’s teniet op de bruiloft!. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel huwelijkscadeau; hét recept voor een goed huwelijk!

Succes ceremoniemeester! 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen die speciaal is samengesteld voor een trouwerij. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils!

Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met smaakmakende vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot een echt boek; een smakelijk kado! 


Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl