Kado voor een promotie


Ken jij iemand die binnenkort mag promoveren en wil je de doctor in spe verrassen? Maak met alle aanwezigen bij de publieke verdediging en personen die een belangrijke rol hebben gespeeld tijdens het schrijven van het proefschrift een receptenboek om de promovendus te feliciteren. Een boek vol felicitaties, foto’s en de lekkerste recepten. Een kroon op het werk na het zwoegen voor het proefschrift. Dus ga snel aan de slag of tip de paranimf voor een gezamenlijk promotiekado!collegaboek jubileum collega persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Werk is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor de promovendus. Iedereen vult via de website hun pagina in waarna alle recepten worden gebundeld tot een echt boek. Een kroon op je werk!


receptenboekje collega invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl