Hét steuntje in de rug een nieuw dieet


Ken jij iemand die de strijd met de kilo's aan wilt gaan of iemand die zijn of haar dieet helemaal moet omgooien vanwege een allergie? Help hem of haar op weg en geef een receptenboek cadeau, vol lekkere recepten die bij het nieuwe dieet passen! Vrienden en familie kunnen allemaal online een lekker én gezond recept aanleveren waarna er een echt boek wordt gedrukt. Daarnaast vult iedereen smaakmakende vragen in om een extra steuntje in de rug te geven! Een smakelijk en gezond cadeau!Receptenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje voor volwassenen
Om het boek extra persoonlijk te maken vult iedereen een smaakmakende vragenlijst in. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

receptenboekje voor volwassenen origineel kado
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor het nieuwe dieet. Alle vrienden en familie vullen via de website hun pagina in waarna alle recepten worden gebundeld tot een echt boek. Een smakelijk kado!


receptenboekje verjaardag bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl