Maak samen een receptenboek; een smakelijk kado


Er zijn vele redenen te bedenken waarvoor je een receptenboekje kunt maken, maar je kunt er ook gewoon zomaar een cadeau geven! Om je moeder te bedanken, om een vriendin een hart onder de riem te steken of omdat je broer nog niet zo goed kan koken. Bundel met vrienden en familie jullie lekkerste recepten, waarna er een echt boekje gedrukt wordt.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boek extra persoonlijk te maken. Met als resultaat: een smakelijk kado!Receptenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje voor volwassenen
Om het boek extra persoonlijk te maken vult iedereen een smaakmakende vragenlijst in. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

receptenboekje voor volwassenen origineel kado
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek. Alle vrienden en familie vullen via de website hun pagina in waarna alle recepten worden gebundeld tot een echt boek. Een smakelijk kado!


receptenboekje verjaardag bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl