Maak samen een receptenboek


Er zijn vele redenen te bedenken waarvoor je een receptenboekje kunt maken, maar je kunt er ook gewoon zomaar een cadeau geven! Om je moeder te bedanken, om een vriendin een hart onder de riem te steken of omdat je broer nog niet zo goed kan koken. Bundel met vrienden en familie jullie lekkerste recepten, waarna er een echt boekje gedrukt wordt.

Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boek extra persoonlijk te maken. Met als resultaat: een smakelijk kado!


 

Hoe werkt het?


Bekijk hier de vragenlijst met smaakmakende vragen. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen. Nadat de vragen naar je zin zijn heb je keuze uit 3 verschillende boekstijlen, dus voor ieder wat wils! Nodig daarna de personen uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's, een met smaakmakende vragen en een met het recept. Op beide pagina’s kan ook een foto worden geupload.

Om het boekje nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en een foto toevoegen. In jouw eigen accountpagina kun je zien hoever iedereen is met het invullen van zijn pagina. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het receptenboekje; een smakelijk kado! 

Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op: Mijn vriendenboekje.nl