Een persoonlijk kado voor oma


Is oma binnenkort jarig en ben je op zoek naar een origineel verjaardagskado? Maak met alle familieleden een heus receptenboek om de jarige oma te verrassen op haar verjaardag. Al jullie favoriete recepten gebundeld in een boek samen met mooie herinneringen en foto's van vroeger! Om oma extra te verwennen kunnen jullie beloven om jouw recept een keer voor haar te koken. Met zo’n verjaardagscadeau maak je iemand die waarschijnlijk geen cadeauwensen meer heeft dolblij.

Ook leuk: Maak met kinderen en kleinkinderen een boek ter ere van het trouwjubileum van opa en oma. Laat jullie familierecepten niet verloren gaan!boek verjaardag oma; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.familieboekje verjaardag oma
Speciaal voor de Familie is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking verjaardag oma
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor jullie oma. Alle familieleden vullen via de website hun pagina in waarna alle favoriete recepten worden gebundeld tot een heus familiekookboek.


familie boek origineel cadeau groepskado verjaardag oma
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl