Vriendenboek voor volwassenen


“Wil je in mijn vriendenboek schrijven?” Iedereen heeft vroeger de vraag wel eens gehoord. Maar tegenwoordig kun je hem ook als volwassene weer verwachten, want vriendenboeken zijn weer helemaal terug van weggeweest! Het vriendenboek hoeft niet meer met iedereen mee naar huis, maar iedere vriend krijgt per e-mail een uitnodiging om een persoonlijke vragenlijst in te vullen en 2 leuke foto’s te uploaden waarna er een echt boekje gedrukt wordt.

Een origineel kado voor bijvoorbeeld een vriend die gaat emigreren, een collega die het bedrijf gaat verlaten of voor een babyshower. Maak samen een vriendenboek ; een persoonljk kado.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje voor volwassenen
Denk aan een babyshower, afscheid van een collega, gaat er iemand emigreren, op wereldreis of zelfs trouwen? Voor elke gelegenheid een bijpassende vragenlijst!

receptenboekje voor volwassenen origineel kado
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek persoonlijk kado
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Schrijven er alleen familieleden in het boek? Zet dan bijvoorbeeld Mijn familieboekje op de kaft.


Bundel je vrienden, familie en collega's

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het receptenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het receptenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het feest of jubileum van je vriend, vriendin of collega overhandigen jullie het receptenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje verjaardag bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl