Origineel kado mee op wereldreis


Gaat een vriend, vriendin, zoon of dochter op wereldreis en ben je op zoek naar een origineel uitzwaai cadeau? Maak met alle vrienden en familie een receptenboekje om mee te geven op wereldreis. Een boek vol lekkere recepten van thuis die je zeker gaat missen in het buitenland. Naast recepten vult iedereen ook een pagina in met smaakmakende vragen, om het boekje extra persoonlijk te maken. Zo’n origineel afscheidskado past in iedere backpack!

Tip: Misschien heeft de wereldreiziger helemaal geen tijd om zelf te koken op reis. Geef hem of haar tijdens het afscheid op Schiphol een vriendenboekje als uitzwaai cadeau. Met zo'n anti-heimweeboekje is iedereen toch nog een beetje met de avonturier mee op reis.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado voor op reis
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje afscheidskado wereldreis
Speciaal voor de gelegenheid Reis is er een smaakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

persoonlijk groepskado reizen wereldreis
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en katoenen boodschappentasje is een receptenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
In 7 simpele stappen maak je al een receptenboek voor de wereldreiziger. Alle thuisblijvers vullen via de website hun pagina in waarna alle favoriete recepten worden gebundeld tot een echt boek. Hét recept tegen heimwee!


receptenboekje op reis bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl