Persoonlijk huwelijkskado voor een bruiloft


Gaat een vriendin, broer of zus binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een origineel trouwcadeau? Op Mijnreceptenboekje.nl maak je samen met alle gasten die op de bruiloft aanwezig zullen zijn een vriendenboek om het kersverse bruidspaar te verrassen. Een boek vol lieve berichten, foto’s en mooie herinneringen. Het meest originele gastenboek voor een huwelijk!

Ook leuk: Geef het vriendenboek kado samen met alle vrienden of vriendinnen die aanwezig waren op de vrijgezellendag. Zo kan de aanstaande bruid of bruidegom nog vaak terug denken aan het onvergetelijke vrijgezellenfeest. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel huwelijkscadeau.bruiloft bruidspaar bruiloft persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.trouwen bruiloft boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Trouwerij is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado huwelijk bruiloft receptenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Receptenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Bundel alle daggasten in Mijn Trouwboekje of vier een zilveren huwelijk met Mijn Jubileumboekje.


Een origineel gastenboek voor een bruiloft

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij het bruidspaar past. Nodig daarna de alle gasten uit die aanwezig zullen zijn op het huwelijk. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het receptenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de bruiloft overhandigen jullie het receptenboekje; een persoonlijk kado én een origineel gastenboek voor de trouwerij!receptenboekje bruidspaar invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl