Een origineel kado voor de familie


Staat er een familiedag op de planning, is opa of oma jarig of vieren jullie een bijzonder jubileum met de hele familie? Op Mijnreceptenboekje.nl kun je met alle ooms, tantes, neefjes en nichtjes een heus familieboek samenstellen. Een boek vol mooie herinneringen, verhalen en foto's van vroeger en wie weet worden er nog vergeten familiegeheimen onthuld! Dus ga snel aan de slag en maak een origineel familiekado!

Tip: Je kunt met de hele familie een boek kado doen aan één familielid of voor iedereen een exemplaar bestellen. Neem voor bestelling van grote aantallen exemplaren even contact met ons op. Dan maken wij een mooie aanbieding.familieboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.familieboekje maken vragen
Speciaal voor de gelegenheid Familiefuif is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking familie
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek familieboek
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Receptenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Schrijven er alleen familieleden in het boek? Zet dan bijvoorbeeld Mijn familieboekje op de kaft.


Bundel je hele familie

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie familie past. Nodig daarna alle ooms, tantes, neven en nichten uit die mee willen doen met het receptenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elk familielid krijgt 2 pagina's in het receptenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de familieleden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de familiefuif onthullen jullie het receptenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!familie boek origineel cadeau groepskado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl