Persoonlijk kado voor op reis


Gaat een vriend of vriendin voor lange tijd op reis of emigreren naar het buitenland en ben je op zoek naar een persoonlijk afscheidscadeau? Op Mijnreceptenboekje.nl kun je met een groep vrienden en familie een vriendenboek samenstellen vol tips, lieve berichten, foto’s en herinneringen. Zo’n kado past in iedere backpack of koffer en op deze manier kan iedereen toch een beetje mee op reis. Dus ga snel aan de slag en verras de reiziger tijdens het uitzwaaien voor de grote wereldreis of emigratie met een origineel afscheidskado!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado voor op reis
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.receptenboekje afscheidskado op reis
Speciaal voor de gelegenheid Reis is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

persoonlijk groepskado reizen emigreren
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

origineel kado voor op reis buitenland
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Receptenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Voor deze gelegenheid kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor Mijn Reisboekje of Mijn Anti-heimweeboekje.


Bundel vrienden en familie in een boek en neem ze mee op reis!

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de reiziger past. Nodig daarna alle vrienden uit die mee willen doen met het receptenboekje. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het receptenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op bij het afscheid overhandigen jullie het receptenboekje aan de avonturier. Een persoonlijker kado bestaat niet!receptenboekje op reis bijzonder kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Vriendenboekje.nl